Heb je een dagje Utrecht gepland of ga je een weekend op stedentrip, dan kan lekker eten en drinken in Utrecht natuurlijk niet ontbreken! Utrecht zit vol toffe koffietentjes, restaurants en terrassen, dus dat komt zeker goed! Lees verder voor leuke restaurant tips in Utrecht centrum en omgeving, bijzondere terrassen aan het water en die hippe brewpub van een Utrechtse bierbrouwerij.


Meer Utrecht tips? Bekijk de Utrecht Cityguide


De bar van vandeStreek bierbrouwerij in Utrecht

Utrechtse bierbrouwers

Utrecht is een stad vol kleinere en grotere bierbrouwerijen. De bierbrouwers genoemd in deze blog zijn allen op fietsafstand van Utrecht Centraal Station. Van urban brewpub tot een waar café met fijn terras en goede menukaart.
Restaurant Miyagi&Jones in Utrecht, dichtbij Utrecht Centraal Station en Utrecht centrum

Lunchen, koffie en uit eten in Utrecht West: 13 leuke tips!

Op zoek naar een leuk restaurant in Utrecht? Utrecht West, op loopafstand van Utrecht Centraal Station, zit er vol mee! In deze blog veel tips voor een lunch, borrel of uit eten in de wijken Lombok, Oog in Al en de Dichterswijk.
Terras van het museumcafé Centraal Museum in Utrecht centrum

8 bijzondere terrassen in Utrecht

Hoog tijd om een drankje te doen op een bijzonder terras in Utrecht! In deze blog 8 verborgen pareltjes, waar je graag voor omfietst!
Roost aan de Singel, een terras aan de gracht in Utrecht centrum

10 leuke Utrechtse terrassen aan het water

Utrecht is een stad vol leuke terrassen aan het water. In deze blog 10 tips voor een Utrechts stadsstrand of leuk terras aan het water. Zowel op loop- als fietsafstand van Utrecht Centraal Station.

Restaurants op Rotsoord, naast station Utrecht Vaartsche Rijn

Utrecht Centrum: Restaurant tips

In deze blog vind je veel tips over gebieden met meerdere, leuke restaurants in en op loopafstand van Utrecht centrum