Nizwa fort met koepel en kantelen in Oman

Roadtrip Oman: van Muscat naar Wahiba Sands en Jebel Shams

Een week in Oman. Van de zonsondergang in de woestijn en rijden door de kloof van de ‘grand canyon van het Midden-Oosten’ tot ontspannen in de groene, tussen de rotsen verscholen, wadi’s en aan het strand in Muscat. En dat alles terwijl we kennismaken met de Arabische cultuur.
Clervaux, Luxemburg

Luxemburgse historie, wandelingen en wijn

Lees meer over onze route in Luxemburg. In een hemelvaartsweekend, wandelen in de Mullerthal regio en rondom Clervaux, rijden de Route du Vin en bezoeken Luxemburg-Stad en Vianden.
Zeeleeuwen Galapagoseilanden, Ecuador

‘Wow wow wow’ op de Galapagoseilanden

10 dagen op de bijzondere Galapagoseilanden Santa Cruz, San Cristóbal en een cruise met South-East itinerary. Eilanden met elk hun eigen natuur en diersoorten die niet van je schrikken en eerder nieuwsgierig naar je zijn.

Waspalmen in Valle de Cocora, Salento, Colombia

Reisroute Colombia langs waspalmen, Medellín en Caribische stranden

Onze route van twee weken door de adembenemende natuur rondom Salento, Tayrona NP en de Caribische kust. En een bezoek aan intrigerend Medellín.
Gorilla zet zich midden in groep, Bwindi Impenetrable Park, Uganda

Roadtrip Uganda: gorilla’s en een traditionele bruiloft

We zien gorilla’s in het Bwindi Impenetrable Park en ongelooflijk veel beesten in Murchison Falls. We zijn onder de indruk van het genocide monument in Rwanda en hebben als fantastische afsluiter een Ugandese bruiloft in Gulu. Een unieke ervaring.
Monument Valley, Zuid-West Amerika

Roadtrip van 2 weken door Zuid-West Amerika

In twee weken bezoeken we vele natuurwonderen: de Grand Canyon en Bryce Canyon, maar ook Monument Valley en Yosemite. Met een bezoek aan het Europese en gemoedelijke San Francisco, bizar Las Vegas en relaxt San Diego.
Douro vallei in Portugal

Roadtrippen door Portugees natuurschoon

Een 10-daagse roadtrip door Portugal brengt ons relaxen op de stranden van de Algarve, rijden door de extreem mooie wijnlanden van de Douro en sfeer en port proeven in Porto.
Zonsopkomst Bromo vulkaan, Java, Indonesië

Orang oetans, tempels, scooteren en snorkelen in Indonesië

In 3 weken ontmoeten wij de Orang Oetans op Sumatra, leren we meer over de cultuur op Java en relaxen we in Ubud en Nusa Lembongang (Bali).
Olifanten in Addo Elephant Park, Zuid-Afrika

Roadtrip Zuid-Afrika: Kaapstad, olifanten, wijn en stranden

De West-Kaap van Zuid-Afrika verkennen we in 16 dagen. Fijn Kaapstad, de Garden Route, olifanten en meer kijken vanuit je eigen auto in Addo Elephant Park en wijn proeven in Franschhoek.
Abel Tasman NP, zuidereiland, Nieuw-Zeeland

Schilderachtig mooi Nieuw-Zeeland

Tijdens mijn 6 weken in Nieuw-Zeeland heb ik op het Zuidereiland vaak het gevoel door een schilderij te rijden, zo mooi. Het Noordereiland brengt me één van de mooiste hikes ooit tijdens de Tongariro Crossing.
Luiaard in Costa Rica

Als de actieve apen en luie luiaarden in Costa Rica

Lees over mijn maand reizen door heel Costa Rica. Een land dat mijn hart gestolen heeft.

nl_NLNL