Bij een dagje weg of een stedentrip hoort natuurlijk een goede plek om te lunchen, borrelen op een fijn terras en lekker uit eten in een leuk restaurant. Gelukkig zit Utrecht vol met leuke eettentjes en terrassen! Loop lekker rond en kies een leuk plekje, of bekijk onderstaande blogs voor restaurant tips in Utrecht Centrum en daarbuiten, kies uit één van de vele terrassen die de stad rijk is of ga eens voor iets anders en bezoek de brewpub of eetcafé van een Utrechtse bierbrouwer. Wat je ook kiest, het wordt genieten!


Meer Utrecht tips of reisinspiratie? Bekijk de Utrecht Cityguide of volg mij pinterest facebook instagram

vandeStreek taproom, Utrecht beer brewery

Utrechtse bierbrouwers

Utrecht is een stad vol kleinere en grotere bierbrouwerijen. De bierbrouwers genoemd in deze blog zijn allen op fietsafstand van Utrecht Centraal Station. Van urban brewpub tot een waar café met fijn terras en goede menukaart.
Miyagi & Jones restaurant Utrecht

Leuke restaurants in Utrecht West

Ben je tijdens je bezoek aan Utrecht op zoek naar een leuk restaurant? Verlaat Utrecht CS eens aan de Jaarbeurszijde en kies uit één van de vele eet- en drinktentjes in Utrecht West. Van alle markten thuis: van fine dining met bijpassende wijnen tot een lekker biertje op een leuk terras.
Museumcafé Centraal Museum, Utrecht

Utrechtse hidden-gem terrassen

De zon schijnt! Tijd voor een drankje op een Utrechts terras! In deze blog deel ik een aantal verborgen pareltjes.
Roost aan de Singel, terras Utrecht

Utrechtse terrassen aan het water

Utrecht is naast een stad vol grachten en kanalen ook een stad vol terrassen. Wat is er nou beter dan lekker op een terras genieten, terwijl je uitkijkt over het water? In deze blog vind je een aantal Utrechtse stadsstranden en andere prachtige terrassen gelegen aan het water.

Rotsoord Restaurants Utrecht

Utrecht Centrum: Restaurant tips

In deze blog vind je veel tips over gebieden met meerdere, leuke restaurants in en op loopafstand van Utrecht centrum
nl_NLNL