gedekte tafel bij de Nederlanden

Culinair overnachten in Nederland

Culinair overnachten kan ook in een lockdown! In deze blog tips voor leuke hotels met restaurant, waar je nu uit eten gaat op je eigen hotelkamer.
Wandelen bij de Slufter op Texel

Wandelen op Texel: Tips

Waddeneiland Texel biedt een verrassend grote variatie in natuur, waardoor er tal van leuke wandelroutes zijn. In deze blog een aantal leuke wandeltips op een rij.
De vuurtoren op Texel

Tips voor een lockdown weekend op Texel

Ook tijdens een lockdown is er genoeg te doen op Waddeneiland Texel. In deze blog veel tips voor een heel leuk en coronaproof weekendje weg in Nederland.
Op de boot naar Vlieland

10X Leuke weekendjes weg in Nederland

Nederland heeft zoveel moois te bieden. In deze blog 10 tips voor een weekend weg in Nederland: van knusse steden en leuke overnachtingen tot mooie stranden en fijne natuurgebieden.
Vogelmeer, Zuid-Kennemerland, Bloemendaal aan Zee

Fietsen door Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Tips voor fietsen door Zuid-Kennemerland. De heuvelachtige duinen worden afgewisseld met bos, open weides, meren en zwemplassen. Wij verblijven in Bloemendaal aan Zee.
Villa Augustus, Dordrecht

Bijzonder overnachten in Dordrecht

Slapen in Villa Augustus is een feestje. Fijne kamers, een schitterende tuin en gezellig restaurant. En dat op steenworp afstand van historisch Dordrecht en de Biesbosch.
Werfkelder Oudegracht Utrecht

10 redenen voor een citytrip Utrecht

De stad Utrecht heeft alles in huis voor een leuke stedentrip. In deze blog 10 redenen waarom het een bezoek meer dan waard is.
de plompetoren, Zeeland

De Zeeuwse kust van Schouwen-Duiveland

Ons weekend aan de kust van Renesse was zonovergoten wat het natuurlijk makkelijk maakt om te genieten van de omgeving (lees: strand). Maar Schouwen-Duiveland heeft veel meer te bieden.
Blokhut, camping Natuurplezier, Reuver, Limburg

Een weekend in de natuur van Midden-Limburg

Onze blokhut op de kleine camping in Reuver, Midden-Limburg, is een heerlijke plek voor een weekend weg in deze landelijke, bos- en waterrijke omgeving.
nl_NLNL