Lunchen tijdens de wandeling Mata do Canário op Sete Cidades Sao Miguel Azoren

Wandelen bij Sete Cidades op São Miguel

Wandelen bij Sete Cidades op São Miguel (Azoren) is een aanrader! In deze blog alles over de uitzichtpunten op Sete Cidades en de prachtige wandeling Mata do Canário. Een wandelroute langs de kraterwand van het blauwe meer.
Uitzichtpunt Miradouro da Ponta do Sossego Sao Miguel Azoren

Roadtrip São Miguel: de oostelijke hoogtepunten

Het oostelijke deel van São Miguel, het hoofdeiland van de Azoren, laat zich goed in één dag ontdekken. In deze blog deel ik graag onze route, met start- en eindpunt Ponta Delgada, die je langs alle mooie plekjes van dit deel van het eiland brengt.
Uitzicht op stad Lissabon, tip voor je stedentrip Lissabon

Stedentrip Lissabon anders dan anders: 11 tips

In deze blog mijn tips voor je stedentrip Lissabon, een stad vol bezienswaardigheden. Ga relaxen langs rivier de Taag, bezoek de Golden Gate Bridge van Lissabon (Ponte 25 de Abril), ga cultuur snuiven bij Village Underground en Lx factory en pak de tram (of de step).
Vuurtoren Santa Marta - tips doen in Cascais Portugal

Tips Cascais: meer dan een dagtrip vanuit Lissabon

Cascais is een luxe badplaats aan de Atlantische Oceaan met mooie stranden aan baaitjes in zee, sprookjesachtige landhuizen, tal van leuke restaurantjes en een mooie kustweg om al wandelend of fietsend het stadje en de omgeving te verkennen. Lees verder voor heel veel Cascais tips

Wijnvelden Douro - roadtrip portugal faro porto 10 dagen

Prachtige route Portugal: van de Algarve naar Porto

Een 10-daagse roadtrip door Portugal brengt ons relaxen op de stranden van de Algarve, rijden door de extreem mooie wijnlanden van de Douro en sfeer en port proeven tijdens een stedentrip Porto. Inclusief tips om je route door Portugal uit te breiden!
Douro Ribeira en Ponte Luis I brug in Porto - stedentrip tips

Fotogeniek Porto: tips voor een toffe citytrip

Porto is perfect voor een toffe citytrip: hippe restaurants, de gekleurde huizen in Ribeira, kerken, de Ponte Luis I brug en prachtige uitzichten. En niet te vergeten, port!
Criacao Velha werelderfgoed wijngaarden - doen op Pico Azoren tips

Pico wijn: UNESCO werelderfgoed op de Azoren

Op Pico in de Azoren wordt wijn verbouwd op UNESCO-werelderfgoed wijngaarden. Het eiland ademt dan ook wijn. In deze blog alles wat er te doen is op wijngebied op Pico: wandelen of roadtrippen langs en door wijngaarden, wijnmuseums bezoeken en lekkere Pico wijn proeven!
Dolfijnen spotten tijdens walvisexcursie CW Azores- doen op Pico Azoren tips

Doen op ongerept en vulkanisch Pico (Azoren)

Eiland Pico, één van de eilanden van de Azoren archipel, is vulkanisch, ongerept en onontdekt. Lees verder voor al onze tips voor wat te doen op Pico, zoals walvissen spotten, Pico wijn proeven, de berg Ponta do Pico beklimmen en nog zoveel meer!