Groene kraterwand rondom het blauwe meer van Sete Cidades

Wandelen bij Sete Cidades op São Miguel

Absoluut hoogtepunt van São Miguel, het hoofdeiland van de Azoren, is Sete Cidades. Lees in deze blog alles over ons bezoek aan Sete Cidades en onze wandeling over de kraterwand rondom het blauwe meer.
Miradouro da Ponta do Sossego uitzicht, São Miguel, Azoren

Roadtrip door oostelijk São Miguel

Het oostelijke deel van São Miguel, het hoofdeiland van de Azoren, laat zich goed in één dag ontdekken. In deze blog deel ik graag onze route, met start- en eindpunt Ponta Delgada, die je langs alle mooie plekjes van dit deel van het eiland brengt.

Kleurrijk en charmant Lissabon

In Lissabon bezoeken we het hippe Lx factory en village underground, bekijken we een halve kerk en genieten we van de gezellige en kleurrijke stad en het eten.
Vuurtoren Santa Marta, Cascais, Portugal

Travelguide Cascais: meer dan een dagrtip vanuit Lissabon

Cascais is een luxe kustplaats aan de Atlantische Oceaan met mooie stranden in baaitjes aan zee, sprookjesachtige landhuizen, tal van leuke restaurantjes en een mooie kustweg om al wandelend of fietsend het stadje en de omgeving te verkennen.

Roadtrippen door Portugees natuurschoon

Een 10-daagse roadtrip door Portugal brengt ons relaxen op de stranden van de Algarve, rijden door de extreem mooie wijnlanden van de Douro en sfeer en port proeven in Porto.
Porto, uitzicht op Douro, Pont Luis I brug en Ribeira

Fotogeniek en hip Porto

Porto is charmant, gezellig en kleurrijk. De Pont Luis I brug, de porthuizen, de vele historische gebouwen en de Douro maken het perfect voor een citytrip.

nl_NLNL